Odpowiedz

Zmiana danych - za długi numer domu?

Cześć

Chciałem zmienić adres zamieszkania/korespondencji poprzez aplikację mobilną. Niestety wygląda na to, że nie można wprowadzić numeru budynku dłuższego niż 4 znaki. Mam numer domu w formacie 123AB, myślałem, że to dwie litery są problemem, ale 12AB da się wpisać.
Dam radę tą zmianę zrobić zdalnie, czy muszę dymać do oddziału? Dodam, że w serwisie internetowym też się nie da.

Pozdrawiam
Paweł
Odpowiedz
0 Lajków
hmpawel
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
01-01-2023
Wiadomość 1 z 4 (4 275 wyświetleń)

Re: Zmiana danych - za długi numer domu?

Potrzebujemy czasu, aby zaktualizować listę o nowopowstałe ulice w miastach. Jeśli nazwa Twojej ulicy jest nowa, spróbuj ponownie wpisać swój adres po upływie kilku tygodni.
Jeśli po tym czasie nadal nie możesz wyszukać swojej ulicy, zmień ją w placówce bankowej - miejscu spotkań.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
182
37
02-09-2021
Wiadomość 2 z 4 (4 188 wyświetleń)

To miejscowość bez ulic, wszystko znajduje jak trzeba na podstawie kodu pocztowego. Tylko numeru domu nie da się wpisać dłuższego niż 4 znaki (bez znaczenia czy cyfry czy litery, czy istniejący numer w miejscowości, czy nie). Chyba będę musiał "odklikać" tą ocenę aplikacji...

Odpowiedz
0 Lajków
hmpawel
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
01-01-2023
Wiadomość 3 z 4 (4 173 wyświetleń)

W tej sytuacji proponuję, żebyś adres zamieszkania zaktualizował w naszym oddziale. Adres do korespondencji możesz również zmienić na naszej infolinii pod numerem 32 357 00 69. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 4 z 4 (4 111 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy