19-09-2023 23:13
Aplikacja nie działa z iOS 17 i nie da sie zalogować się na konto.
"Błąd wykonania transakcji (D)!" pojawia sie podczas logowania kluczem U2F na iPhonie 13. Reinstall i usuniecie telefonu z ustawień konta nie pomaga.
20-09-2023 10:17
Prosimy o informacje na jakim etapie występuje ten błąd: Czy przykładasz klucz U2F, autoryzujesz się nim, aplikacja się ładuje i dostajesz błąd pobierania danych? Czy błąd pojawia się od razu po przyciśnięciu U2F?
20-09-2023 16:00
Po reinstalacji próbuje aktywować aplikację. Błąd pojawia się zaraz po przyłożeniu klucza U2F do telefonu.
22-09-2023 08:42
Proszę spróbuj przyłożyć klucz U2F do ekranu i przesunął powoli w stronę NFC (czyli do góry ekranu, nieopodal lokalizacji notcha). Powinno zadziałać.
26-09-2023 20:49
To nie jest wątek o tym, że nie umiem się posługiwać NFC w telefonie, tylko o tym, że wasza aplikacja nie działa. Teraz nawet nie mogę dodać klucza w ustawieniach.
27-09-2023 15:11
Dokładnie!!! podbijam. mam to samo. I to nie jest kwestia nieumiejętności użycia klucza, ewidentnie z poziomu iOS są prawidłowe wskazówki potwierdzające użycie klucze. Po prostu apka zamiast zalogować pokazuje ten błąd. Ewidentnie apka. Przeinstalowanie nie pomaga. Zróbcie coś z tym.
29-09-2023 12:57
Mam ten sam problem.
iOS17 dla deweloperów jest od czerwca, a ING dopiero tydzień temu się o tym dowiedziało.
Na infolinii po sprawdzeniu prób logowania okazało się, że za każdym razem gdy wyskakuje błąd i nie można się zalogować do aplikacji to w systemie banku jest udane logowanie. Bardzo ciekawe, ale mało śmieszne ze względów bezpieczeństwa.
04-10-2023 19:40
Po stronie Moje ING Mobile w zakresie U2F nie było wprowadzanych żadnych dodatkowych zmian. Zauważyliśmy, że na telefonie z iOS 17 pojawiają się problemy z odczytywaniem kluczy U2F. Na chwilę obecną pracujemy nad poprawą tego rozwiązania tak, żeby dostosować aplikację do obecnego stanu technicznego telefonów Apple z nowym systemem.
Przepraszamy za niedogodności związane z tą sytuacją i dziękujemy za zgłoszenie które pozwoli nam lepiej przeanalizować problem. Dziękujemy za informację na temat błędu.
05-10-2023 12:14
05-10-2023 13:33
stwierdzenie "Po stronie Moje ING Mobile w zakresie U2F nie było wprowadzanych żadnych dodatkowych zmian"
działa w tym przypadku na niekorzyść Państwa banku. Nie ma się co tłumaczyć. Czasem po prostu powinny być zmiany, o czym świadczy dalsza część wiadomości i nie ma co sobie w kolano strzelać takimi stwierdzeniami od którego się zaczęło wiadomość. Dużo lepiej będzie trzymać otwarty poziom komunikacji.
Zatem trzymam kciuki o szybkie doprowadzenie do naprawy sytuacji!!!
i pozdrawiam
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024