Odpowiedz

Błąd aktywacji aplikacji na komórce

Witam,

Dopiero założyłam konto w ING. Mogę zalogować się bez problemu na stronie www. Nie działa za to apka na komórkę.

Po ściągnięciu apki i jej otwarciu bez problemu przechodzę przez podanie nicka oraz pesel. Potem dostaję sms z kodem. Potem dzwoni do mnie bank z kolejnym kodem. Po wpisaniu go, apka długo pracuje i ostatecznie wychodzi ekran błędu.

Kilkukrotnie restartowałam komórkę (system Android 11) oraz odinstalowywałam i instalowałam ponownie apkę. Ciągle wyskakuje ten sam błąd. Co robić?

Sheutsu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
13-05-2022
Wiadomość 1 z 4 (9 095 wyświetleń)

Re: Błąd aktywacji aplikacji na komórce

Cieszymy się, że skorzystałaś z naszej oferty Emotikon: Szczęśliwy Prosimy spróbuj jeszcze aktywować aplikację na połączeniu z internetem przez WiFi.

Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z naszą całodobową infolinią +48 32 357 00 69 lub napisz do nas na czacie w Moim ING. Zgłosimy sprawę do serwisu technicznego. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
634
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 4 (9 046 wyświetleń)

Wyskakuje mi taki sam błąd jak osobie powyżej. Nie mogę aktywować aplikacji na nowym telefonie. Rozmowa z infolinią nic nie dała. Konsultant sugerował, że zamknęłam sesję otwierając apkę z poziomu menu po rozłączeniu rozmowy w trakcie weryfikacji. Otwarcie zminimalizowanej apki nic nie daje. Sesja nie była zamknięta a błąd wyskakuje nadal. Nie pomaga odinstalowanie i ponowne zainstalowanie aplikacji. Porażka.
Odpowiedz
0 Lajków
Iza3
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
16-07-2022
Wiadomość 3 z 4 (8 242 wyświetleń)

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja Emotikon: Smutny Niestety, tutaj nie jestem w stanie sprawdzić, dlaczego tak się dzieje. Nie mogę też odnieść się do przebiegu rozmowy ze specjalistą. W tej sytuacji proszę, skontaktuj się z nami ponownie. Możesz to zrobić również na czacie w Moim ING (skorzystaj z wersji przeglądarkowej). Specjaliści są dla Ciebie dostępni w dni robocze w godzinach 8:00-24:00 oraz w soboty od 8:00 do 22:00. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
204
26
02-09-2021
Wiadomość 4 z 4 (8 216 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi pod numerem 32 357 00 57 lub na czacie po zalogowaniu do Mojego ING w dni robocze od 8:00 do 18:00.

10-08-2026
Rodzice polecają

Chciałbym że ktoś podzielić się swoim kodem" rodzice polecają"..  chciałabym założyć konto dla trójki dzieci no i jeśli ktoś ma to prosiłabym jeśli to nie problem

10-08-2026
Re: promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Konto zostało założone 21 maja ,karta przyszła dopiero 29 maja wiec nie wiem czy oni licza do końca maja jako jeden miesiąc czy od 21 maja do 21 czerwca - miesiąc od 22 czerwca do 22 lipca drugi miesi

...

09-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy