Odpowiedz

Aplikacja w app gallery

Czy planujecie państwo udostępnić aplikację w app gallery? Niestety korzystanie z blika na telefonach Huawei jest niemożliwe przez państwa bank.
Odpowiedz
0 Lajków
Luk241088
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
25-01-2022
Wiadomość 1 z 5 (7 596 wyświetleń)

Re: Aplikacja w app gallery

Obecnie nie planujemy udostepnienia naszej aplikacji w AppGallery. Niemniej jednak zgłoszę Twoją sugestię do odpowiedniego działu. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
127
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 5 (7 526 wyświetleń)

Re.: Aplikacja w app gallery

mojeING działa, ale dopiero jak sklonujesz aplikację z innego telefonu z Androidem, za pomocą Phone Clone, oficjalnej apki Huawei. Wersja z GBox / Gspace jest specjalnie blokowana przez ING. Nie oczekuj że bank z kapitałem usa wprowadzić coś dla użytkowników korzystających według niż ze szpiegowskich, niebezpiecznych chińskich urządzeń XD Przykre że przez idiotyczne spiny międzynarodowe tracą niewinni ludzie.
Odpowiedz
0 Lajków
Czerwony150
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
09-01-2024
Wiadomość 3 z 5 (4 654 wyświetleń)

Miesiąc temu zainstalowałem aplikację z Gbox i działa na P40 pro.

Nie działają płatności zbliżeniowe kartą czy blikiem. Reszta działa normalnie. Gbox podaje się jako telefon Samsunga. Losowo.

Można użyć portfela Curve, która to angielska aplikacja jest dla użytkowników Huawei darmowa. Mam to i działa.

Odpowiedz
0 Lajków
Ryszard4
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-01-2025
Wiadomość 4 z 5 (1 528 wyświetleń)

Ze względów bezpieczeństwa nie zalecamy korzystania z takich rozwiązań. Klienci bez dostępu do aplikacji mobilnej mogą korzystać ze swojego konta logując się przez przeglądarkę internetową.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 5 z 5 (1 458 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy