20-03-2018 12:11
Witajcie,
mam pytanie czy tylko ja walczę z powiązaniem aplikacji ING i Mobiletu ? Chcę ustawić domyślną płatność Blikiem i nie potrafie przejśc procesu weryfikacyjnego tzn. przesłanie 1 zł z konta. Wtedy aplikacja ING lub Mobiletu po prostu się zawiesza. Dzieje się tak na dwóch różnych telefonach.
Jako ciekawostkę dodam, że Mobilet działa bez problemu z opcją płatności Blik z apką mBanku.
Czy jest wogóle możliwość dodania zaufanej aplikacji/sklepu (tak jak to się robi z urządzeniami) do aplikacji bankowej? Jak rozwiązać ten problem ?
26-03-2018 19:44
Mój Mobilet wymaga potwierdzenia za każdym razem kiedy kupuję bilet pomimo tego, że zaznaczam aby tego nie robił. Próbowałem już usuwać autoryzację i dodawać ją ponownie - nic z tego.
Jakieś pomysły? Ktoś miał podobnie?
27-03-2018 13:48
Przeanalizowaliśmy sprawę, którą opisałeś. Jesteśmy w kontakcie z Mobiletem. Mamy informację, że kłopot występuje po stronie aplikacji Mobilet.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024