Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Otwieranie konta dla nowego klienta przy pomocy aplikacji mobilnej

Myślicie o dodaniu do Waszej aplikacji mobilnej opcji pozwalającej na otworzenie konta z jej poziomu (kont dla nowego klienta oczywiście)? Podobną opcję oferuje w swoich aplikacjach przynajmniej kilka banków. Fajnie jakbyście wzbogacili ją również o możliwość automatycznego zaczytywania danych klienta z dowodu/paszportu...

Odpowiedz
0 Lajków
arek
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
31
27-12-2015
Wiadomość 1 z 3 (16 232 wyświetleń)

Re.: Otwieranie konta dla nowego klienta przy pomocy aplikacji mobilnej

@arek Planujemy wprowadzić możliwość takiego otwarcia konta w IV kwartale więc do końca tego roku. Prosimy o trochę cierpliwości.

Sugestię z automatycznym zaczytywaniem danych z dokumentu tożsamości przesłałem do odpowiedniej jednostki naszego banku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (16 070 wyświetleń)

Re.: Otwieranie konta dla nowego klienta przy pomocy aplikacji mobilnej

Nie ma sprawy Emotikon: Szczęśliwy Mam u Was konto już od dawna Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
arek
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
31
27-12-2015
Wiadomość 3 z 3 (14 646 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy