Odpowiedz

Aplikacja mobilna ING a Mobilet

Witajcie,

mam pytanie czy tylko ja walczę z powiązaniem aplikacji ING i Mobiletu ? Chcę ustawić domyślną płatność Blikiem i nie potrafie przejśc procesu weryfikacyjnego tzn. przesłanie 1 zł z konta. Wtedy aplikacja ING lub Mobiletu po prostu się zawiesza. Dzieje się tak na dwóch różnych telefonach.

Jako ciekawostkę dodam, że Mobilet działa bez problemu z opcją płatności Blik z apką mBanku.

Czy jest wogóle możliwość dodania zaufanej aplikacji/sklepu (tak jak to się robi z urządzeniami) do aplikacji bankowej? Jak rozwiązać ten problem ?

Odpowiedz
0 Lajków
grzechu74
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-03-2018
Wiadomość 1 z 3 (12 512 wyświetleń)

Aplikacja mobilet wymaga potwierdzenia mimo dodania do zaufanych

Mój Mobilet wymaga potwierdzenia za każdym razem kiedy kupuję bilet pomimo tego, że zaznaczam aby tego nie robił. Próbowałem już usuwać autoryzację i dodawać ją ponownie - nic z tego.

Jakieś pomysły? Ktoś miał podobnie?

Odpowiedz
0 Lajków
motaboy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
26-03-2018
Wiadomość 2 z 3 (12 398 wyświetleń)

Re: Aplikacja mobilna ING a Mobilet

Przeanalizowaliśmy sprawę, którą opisałeś. Jesteśmy w kontakcie z Mobiletem. Mamy informację, że kłopot występuje po stronie aplikacji Mobilet. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
789
172
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (12 330 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zbieg egzekucji

Tutaj to chyba nie rozumiem. Skoro środki ,które zostały zablokowane i nieprzekazane do komornika z powodu zbiegu egzekucji...nie są już własnością klienta banku tylko podlegają egzekucji to dlaczego ...

25-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?

24-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Witam,

mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p

...

24-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy