06-03-2017 08:38
Aplikacja INGMobile wersja 3.5.1
System: Android 6.0
Kroki.
1. Moje ING -> Rachunki -> Rachunek bieżący
2. Historia transakcji. Wpisz w treść wyszukiwania tekst istniejącej transakcji (np. marek jak w screenshocie) = aplikacj wyświetla transakcje spełniające warunki wyszukiwania
3. Zmień okres wyszukiwania na 12M - jest to jedna z wartości domyślnie podpowiadanych i wyszukaj ponownie = Komunikat: Przekroczono maksymalny zakres przeszukiwań transakcji. Zmniejsz zakres wyszukiwania i spróbuj ponownie!
Podpowiadany automatycznie przez aplikację okres wyszukiwania nie może jednocześnie przekraczać zakresu wyszukiwania.
06-03-2017 13:31
07-03-2017 09:25
Dziękujemy za zgłoszenie. Zachęcamy do korzystania z nowej aplikacji Moje ING mobile, w której przygotowaliśmy nową, kontekstową wyszukiwarkę.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |