26-10-2022 11:43
JAK TO ZROBC NA TELEFONACH huawei KTORE OD 1,5 ROKU NIE MAJA WSPARCIA GOOGLE, CZY WY NAS POWAZNIE TRAKTUJECIE
26-10-2022 12:46
26-10-2022 16:44
26-10-2022 21:45
Hej,
fajnie, że sobie poradziłeś ale nie daje to nadziei na przyszłość aby spokojnie można było korzystać z apki bez cudowania. ING woli przyoszczędzić na obsłudze klienta to będzie traciło klientów. Mi bo dzisiejszej blokadzie apki zostaje przelanie środków do innego banku i powiedzieć im "papa". Nawet PKO BP ma swoją natywną apkę IKO w app gallery czyli ING jest zapóźniony technologicznie, dziady!
26-10-2022 21:54
tak, mimo że sobie poradziłem, to ja też rozważam zmianę banku
27-10-2022 00:36
27-10-2022 06:54 | Edytowano: 27-10-2022 06:55
Fajnie by było, gdyby ktokolwiek z zainteresowanych (ING) odezwał się i przedstawił "swoje" argumenty - czemu chcą stracić klientów.
Widać maja nas totalnie w nosie, parzą ich nasze pieniądze i mają gdzieś nasze problemy a widać że wszyscy chcą jakoś to rozwiązać ale nie tędy droga. Nie każdy ma wiedzę i umiejętności w "hakowaniu" aplikacji, tylko po to żeby czytający te posty moderatorzy kombinowali jak temu zaradzić (zablokować zmodyfikowane apki) - to chyba nie te czasy
27-10-2022 21:20
Ze względów bezpieczeństwa, usuwamy wszystkie linki i posty zachęcające do instalacji aplikacji z nieautoryzowanych źródeł. Korzystanie z nich może być niebezpieczne dla naszych klientów. Nie udostępniamy naszej aplikacji w sklepie Huawei AppGallery. Aplikacja Moje ING mobile dostępna w innych sklepach niż App Store i Google Play pochodzi z niesprawdzonego źródła. Nie należy jest instalować ze względów bezpieczeństwa. Jeśli nie ma możliwości, by zainstalować aplikację z autoryzowanego sklepu, można korzystać z Mojego ING w przeglądarce na swoim telefonie.
27-10-2022 22:37
Cześć, biorąc pod uwagę odpowiedź, chciałem tylko dla potomnych napisać, że istnieje rozwiązanie, i zapewne googlując znajdziecie do niego odnośnik, natomiast zostało ono bezwstydnie usunięte z tego forum, z powodem tak jak w poście powyżej. Do znalezienia na GitHubie (drogi moderatorze, to nie są żadne linki...).
27-10-2022 23:59
Moderator robi za adwokata diabła, nie będzie apki na Huaweia bo nie i już. Dwa lata się przyglądali sprawie i wyszło, że nie warto ale nie napiszą tego wprost.
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |