26-10-2022 11:43
JAK TO ZROBC NA TELEFONACH huawei KTORE OD 1,5 ROKU NIE MAJA WSPARCIA GOOGLE, CZY WY NAS POWAZNIE TRAKTUJECIE
26-10-2022 12:46
26-10-2022 16:44
26-10-2022 21:45
Hej,
fajnie, że sobie poradziłeś ale nie daje to nadziei na przyszłość aby spokojnie można było korzystać z apki bez cudowania. ING woli przyoszczędzić na obsłudze klienta to będzie traciło klientów. Mi bo dzisiejszej blokadzie apki zostaje przelanie środków do innego banku i powiedzieć im "papa". Nawet PKO BP ma swoją natywną apkę IKO w app gallery czyli ING jest zapóźniony technologicznie, dziady!
26-10-2022 21:54
tak, mimo że sobie poradziłem, to ja też rozważam zmianę banku
27-10-2022 00:36
27-10-2022 06:54 | Edytowano: 27-10-2022 06:55
Fajnie by było, gdyby ktokolwiek z zainteresowanych (ING) odezwał się i przedstawił "swoje" argumenty - czemu chcą stracić klientów.
Widać maja nas totalnie w nosie, parzą ich nasze pieniądze i mają gdzieś nasze problemy a widać że wszyscy chcą jakoś to rozwiązać ale nie tędy droga. Nie każdy ma wiedzę i umiejętności w "hakowaniu" aplikacji, tylko po to żeby czytający te posty moderatorzy kombinowali jak temu zaradzić (zablokować zmodyfikowane apki) - to chyba nie te czasy
27-10-2022 21:20
Ze względów bezpieczeństwa, usuwamy wszystkie linki i posty zachęcające do instalacji aplikacji z nieautoryzowanych źródeł. Korzystanie z nich może być niebezpieczne dla naszych klientów. Nie udostępniamy naszej aplikacji w sklepie Huawei AppGallery. Aplikacja Moje ING mobile dostępna w innych sklepach niż App Store i Google Play pochodzi z niesprawdzonego źródła. Nie należy jest instalować ze względów bezpieczeństwa. Jeśli nie ma możliwości, by zainstalować aplikację z autoryzowanego sklepu, można korzystać z Mojego ING w przeglądarce na swoim telefonie.
27-10-2022 22:37
Cześć, biorąc pod uwagę odpowiedź, chciałem tylko dla potomnych napisać, że istnieje rozwiązanie, i zapewne googlując znajdziecie do niego odnośnik, natomiast zostało ono bezwstydnie usunięte z tego forum, z powodem tak jak w poście powyżej. Do znalezienia na GitHubie (drogi moderatorze, to nie są żadne linki...).
27-10-2022 23:59
Moderator robi za adwokata diabła, nie będzie apki na Huaweia bo nie i już. Dwa lata się przyglądali sprawie i wyszło, że nie warto ale nie napiszą tego wprost.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024