05-05-2020 23:29
czy w ing mozna odwolac polecenie zaplaty wczesniej zlozone przez moje ing?
06-05-2020 23:33
Możesz odwołać zgodę na polecenie zapłaty, jeśli nie chcesz już w ten sposób opłacać swoich rachunków do odbiorcy (np. dostawcy prądu, gazu). Możesz to zrobić wybierając po zalogowaniu do Mojego ING kolejno:
-> sekcja "Zaplanowane"
-> zakładka "Zarządzaj"
-> opcja "Wycofaj zgodę" w odpowiednim poleceniu zapłaty na pasku opcji
Odwołanie zgody potwierdzisz kodem autoryzacyjnym - od tego momentu nie zrealizujemy już żadnej transakcji dla tego polecenia zapłaty.
08-05-2020 17:56 | Edytowano: 08-05-2020 17:59
09-05-2020 18:17
@dawid725 Nie możesz ustalić polecenia zapłaty do ZUSu. Jeśli przez pomyłkę wysłałeś przelew, najlepiej w tej sytuacji skontaktuj się z ZUSem i poproś o jego zwrot Jeśli nie masz takiej możliwości, napisz do nas wiadomość przez Moje ING. Wyślemy do nich prośbę o zwrot przelewu.
13-10-2022 22:32 | Edytowano: 13-10-2022 22:43
Możesz to zrobić wybierając po zalogowaniu do Mojego ING kolejno: -> sekcja "Zaplanowane" -> zakładka "Zarządzaj" -> opcja "Wycofaj zgodę" w odpowiednim poleceniu zapłaty na pasku opcji
Bardziej usługi > Polecenia zapłaty. Przynajmniej na dzisiaj.
Dodałem dzisiaj testowo polecenie zapłaty i nie widzę go na liście. Podałem kod z smsa, zatwierdziło i gdzie to polecenie? Musi zostać przetworzone nim pojawi się na liście?
14-10-2022 10:43
Powinieneś zobaczyć to polecenie zapłaty po jego akceptacji u usługodawcy. Swoje polecenia zobaczysz po wejściu w Usługi > Polecenia zapłaty. Jeżeli chcesz to z nami sprawdzić, to zadzwoń 32 357 00 69 lub napisz na czacie w Moim ING. Nasi specjaliści to dla Ciebie wyjaśnią.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |