Płatności

Odpowiedz

Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

[ Edytowane ]
Dzień dobry, czy dalej, w marcu 2025 bank ING nie ma zamiaru wprowadzenia xiaomi pay?
Odpowiedz
0 Lajków
gizolek74
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-03-2025
Wiadomość 11 z 17 (4 720 wyświetleń)

Obecnie nie planujemy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 12 z 17 (4 676 wyświetleń)

Dlaczego nie nadążacie za rynkowymi standardami?

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
206
57
02-12-2022
Wiadomość 13 z 17 (4 547 wyświetleń)

Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
125
04-09-2015
Wiadomość 14 z 17 (4 482 wyświetleń)

Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty
Odpowiedz
0 Lajków
ChrisPL
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
1
03-12-2020
Wiadomość 15 z 17 (4 475 wyświetleń)

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazka. Kiedy wszyscy sie rozwijaja, ten stoi w miejscu...

W mbanku nawet mozna negocjowac co do oszczednosciowki, maja lepszy support, karta dziala w xiaomi pay.

No i najwazniejsze: mbank nie robi tak czesto przerw technicznych w dzialaniu banku.
Odpowiedz
0 Lajków
miedzianek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
9
3
30-12-2023
Wiadomość 16 z 17 (4 437 wyświetleń)

@ChrisPL Jeżeli masz kłopot z płatnością, prosimy skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu. Specjalista sprawdza, co jest tego powodem. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 17 z 17 (4 411 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy