Odpowiedz

Przelew expresowy

Dzień dobry, dziś z rana wysłałam przelew Expresowy który powinien w ciągu 5min być u odbiorcy. Zbliża się wieczór a w historii ten przelew oznaczony jest jako blokada kwoty. Czyli rozumiem że przelew nie dotarł do odbiorcy. Nie dość że miał być "Expresowy" to przecież nawet zwykły przelew dotarł by po całym dniu. Co mam w takiej sytuacji zrobić?
Odpowiedz
0 Lajków
Kikka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
25-11-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 755 wyświetleń)

Re: Przelew expresowy

Wczoraj (28.02.2002 r.) były kłopoty z realizacją przelewów natychmiastowych. Prosimy, sprawdź historię swoich transakcji. Jeśli przelew nie został zrealizowany, ponów go. 

Przepraszamy za utrudnienia 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 693 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konto osobiste walutowe EUR - jak wykonać ekspresowy przelew na Niemieckie konto

Przelew możesz zlecić z konta w złotych jako przelew walutowy lub bezpośrednio z konta walutowego. W przypadku trybu pilnego DZIŚ, przelew zostanie udostępniony w banku odbiorcy w tym samym dniu. Jeśl

...

12-03-2025
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Jeśli w ciągu 90 dni nie zalogujesz się do aplikacji na zaufanym urządzeniu, automatycznie usuniemy je z Twoich zaufanych ze względu bezpieczeństwa. W tej sytuacji faktycznie wymagana jest ponowna akt

...

12-03-2025
Re.: Ogromny problem - jedna osoba w reprezentacji przy dwuosobowym schemacie akceptacji

Spróbuj proszę ponownie w tej sprawie napisać na czacie w bankowości lub zadzwoń na naszą infolinię dla przedsiębiorców pod numerem 32 357 00 24.

11-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy