Odpowiedz

Nowa karta i Google Pay

Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co ciekawe, nadal działa ona w płatnościach w telefonie np. doładowanie konta jakdojade, ale w sklepie odrzuca transakcję. Czy to się samo jakoś unormuje, gdy stara karta utracie ostatecznie ważność z końcem marca?

PS czy z ING można jakoś normalnie się skontaktować emailowo zamiast korzysta z tej durnej pały asystenta, który nic nie wie albo czekać na infolinii?!

Odpowiedz
0 Lajków
ChrisPL
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
03-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (379 wyświetleń)

Re.: Nowa karta i Google Pay

Podobna sytuacja. Tylko u mnie karta jest ważna i jej ważność się teraz nie kończy, ale SMS (Twoja karta VISA zbliżeniowa została usunięta z Google Pay. Aby płacić z Google Pay, dodaj ją ponownie lub zamów nową) przyszedł.
Karta jednak nie została usunięta i jest dostępna w Google Pay.
Odpowiedz
0 Lajków
MW8
MW8
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
29-08-2022
Wiadomość 2 z 2 (9 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowa karta i Google Pay

Podobna sytuacja. Tylko u mnie karta jest ważna i jej ważność się teraz nie kończy, ale SMS (Twoja karta VISA zbliżeniowa została usunięta z Google Pay. Aby płacić z Google Pay, dodaj ją ponownie lub ...

26-04-2025
Re.: Bankomat nie wypłacił pieniędzy, ale pobrał je z konta

Dziękujemy za numer zgłoszenia. Przekazaliśmy prośbę o jak najszybszą odpowiedź na reklamację do analityków.

26-04-2025
Bankomat nie wypłacił pieniędzy, ale pobrał je z konta

Witam, w dniu dzisiejszym 26.04.2025 chciałem wypłacić pieniądze z konta żony. Bankomat strasznie długo "myślał" po czym oddał kartę i wyskoczył komunikat o błędzie i kontakcie z infolinia. Zadzwoniłe...

26-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy