Płatności

Odpowiedz

Nowa karta i Google Pay

Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co ciekawe, nadal działa ona w płatnościach w telefonie np. doładowanie konta jakdojade, ale w sklepie odrzuca transakcję. Czy to się samo jakoś unormuje, gdy stara karta utracie ostatecznie ważność z końcem marca?

PS czy z ING można jakoś normalnie się skontaktować emailowo zamiast korzysta z tej durnej pały asystenta, który nic nie wie albo czekać na infolinii?!

Odpowiedz
0 Lajków
ChrisPL
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
03-12-2020
Wiadomość 1 z 3 (1 730 wyświetleń)

Re.: Nowa karta i Google Pay

Podobna sytuacja. Tylko u mnie karta jest ważna i jej ważność się teraz nie kończy, ale SMS (Twoja karta VISA zbliżeniowa została usunięta z Google Pay. Aby płacić z Google Pay, dodaj ją ponownie lub zamów nową) przyszedł.
Karta jednak nie została usunięta i jest dostępna w Google Pay.
Odpowiedz
0 Lajków
MW8
MW8
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
29-08-2022
Wiadomość 2 z 3 (1 360 wyświetleń)

Re.: Nowa karta i Google Pay

Skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING, sprawdzimy co jest powodem, że otrzymałeś taką wiadomość. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
198
40
02-09-2021
Wiadomość 3 z 3 (1 282 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nag

...

21-05-2025

@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze

...

21-05-2025

@cougar napisałem "teoretycznie", bo to że bank coś piszę w ofercie nie musi być prawdą, ale nawet półprawdą Emotikon: Szczęśliwy Aż nie mam jeszcze konta w NEST to nie mogłem tego jak przetestować. Dzięki w takim razie

...

21-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy