10-09-2017 17:29
Witam,
próbowałam dzisiaj zapłacić kartą (zarówno zbliżeniowo, jak normalnie) w jednym z walijskich sklepów.
Transakcja została odrzucona.
Podobnym niepowodzeniem zakończyły się próby wypłacenia gotówki w kilku bankomatach - wyświetlały błąd o braku środków na koncie (bzdura) bądź braku autoryzacji od banku.
Z tego co wyczytałam w internecie powinno być możliwe płacenie polską visą (z narzutem 3%).
Czy muszę założyć konto walutowe i podłączyć je do karty zbliżeniowej, by móc płacić w UK? A może powinnam zmienić typ konta bądź pogrzebać w ustawieniach?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
L
10-09-2017 18:06
Sprawdź, czy ustaliłaś prawidłowe limity swojej karty do transakcji zagranicznych:
Jeżeli limit jest ustawiony na 0 lub poniżej kwoty, którą próbowałaś wypłacić, transakcja będzie odrzucona.
11-09-2017 00:22
11-09-2017 06:22
Zmiana limitów karty płatniczej do konta jest realizowana bez względu na dzień tygodnia i godzinę. Prawdopodobnie przyczyna była inna. Przez forum niestety tego nie sprawdzę. Proszę skontaktuj się z naszą infolinią kart pod numerem 32 357 00 12. Nasi doradcy zerkną dlaczego nie mogłaś skorzystać ze swojej karty.
czy tak samo mogę zamknąć IKE, wysyłając podpisany plik pdf poprzez bankowość elektroniczna?
26-12-2024Cześć,
Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?
Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?
26-12-2024
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |