10-09-2017 17:29
Witam,
próbowałam dzisiaj zapłacić kartą (zarówno zbliżeniowo, jak normalnie) w jednym z walijskich sklepów.
Transakcja została odrzucona.
Podobnym niepowodzeniem zakończyły się próby wypłacenia gotówki w kilku bankomatach - wyświetlały błąd o braku środków na koncie (bzdura) bądź braku autoryzacji od banku.
Z tego co wyczytałam w internecie powinno być możliwe płacenie polską visą (z narzutem 3%).
Czy muszę założyć konto walutowe i podłączyć je do karty zbliżeniowej, by móc płacić w UK? A może powinnam zmienić typ konta bądź pogrzebać w ustawieniach?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
L
10-09-2017 18:06
Sprawdź, czy ustaliłaś prawidłowe limity swojej karty do transakcji zagranicznych:
Jeżeli limit jest ustawiony na 0 lub poniżej kwoty, którą próbowałaś wypłacić, transakcja będzie odrzucona.
11-09-2017 00:22
11-09-2017 06:22
Zmiana limitów karty płatniczej do konta jest realizowana bez względu na dzień tygodnia i godzinę. Prawdopodobnie przyczyna była inna. Przez forum niestety tego nie sprawdzę. Proszę skontaktuj się z naszą infolinią kart pod numerem 32 357 00 12. Nasi doradcy zerkną dlaczego nie mogłaś skorzystać ze swojej karty.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |