05-12-2020 09:32 | Edytowano: 05-12-2020 09:34
Witam,
Zamawiam towar od osoby prywatnej (ubrania z popularnego internetowego portalu ogłoszeniowego) i uzgadniam z tą osobą dostarczenie tego towaru i zapłatę za niego przy odbiorze paczki od kuriera (tzw. płatność za pobraniem).
Czy dokonując płatności moją kartą VISA na terminalu płatniczym kuriera (np. InPost) to zakup ten jest objęty ochroną chargeback czy nie jest?
Pozdrawiam,
- Joanna
06-12-2020 10:22
Chargeback dotyczy transakcji kartą w terminalach, bankomatach oraz w internecie. Ten przypadek wpisuje się w transakcje kartą w terminalu. Więcej informacji o tej formie reklamacji znajdziesz na naszej stronie internetowej https://www.ing.pl/indywidualni/karty/chargeback.
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |