Odpowiedz

Opłata za kartę moja wisa

Zważywszy, że nawet po wizycie w banku, gdzie wraz z pracownikiem banku chcieliśmy naprawić MasterCard, MasterCard nadal mi nie działał, musiałam zamówić kartę Visa. Mam 17 lat i jest to moje nowe konto. Pracownik powiedział, że karta jest darmowa. Dlaczego więc ściągnęli mi 15 zł za kartę?
Odpowiedz
0 Lajków
Nataliaaa24
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
24-11-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 565 wyświetleń)

Re: Opłata za kartę moja wisa

Jednorazową opłatę w wysokości 15 złotych pobieramy za wydanie karty z własnym wizerunkiem. Właściciele konta Direct i Mobi w wieku 13-26 lat pierwszą kartę otrzymują bezpłatnie. Jeśli jest to Twoja druga karta z wizerunkiem, pobierzemy opłatę w wysokości 15 złotych. Aby wyjaśnić, dlaczego naliczyła się opłata skontaktuj się z nami telefonicznie pod numerem 32 357 00 69 lub przez czat w Moim ING.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DorotaB
Były moderator
Były moderator icon
38
8
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (1 534 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
..Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania Zrobisz to, gdy zakończymy poprzedni wniosek ...

Taki komunikat dostałam dzisiaj  po nadpłacie kredytu hipotecznego , Dodam ,że wczoraj równiez zrobiłam nadpłatę i bez problemu skróciłam o 3 mc . Dzisiejsza nadpłata to równowartość dwóch rat kapitał

...

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy