Odpowiedz

wpłatomat zjadł pieniądze

Witam serdecznie i proszę o pomoc .

W dniu wczorajszym chciałam wpłacić pieniądze na konto osobiste we wpłatomacie ING na ul.Brzezińskiej w Łodzi . Wpłatomat przyjął pieniądze , po liczeniu pojawił się komunikat że nie wszystkie banknoty zostały rozpoznane ale kasetka się nie otworzyła tylko komunikat zmienił się na "Awaria wpłatomatu, prosimy skontaktować się z infolinią" . Złożyłam od razu reklamację ale te pieniądze są mi potrzebne na już :/ Ostatniego dnia miesiąca płacę wszystkie swoje zobowiązania i były to wszystkie pieniądze jakie w ogóle mam . Zostałam bez środków do życia , nie mam skąd wziąć tej kwoty żeby zapłacić to co powinnam a czas rozpatrzenia reklamacji to 20.04.2023

Odpowiedz
0 Lajków
993
993
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
30-03-2023
Wiadomość 1 z 7 (5 231 wyświetleń)

Re: wpłatomat zjadł pieniądze

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Możemy do zespołu reklamacji przesłać prośbę o szybsze rozpatrzenie. Proszę, podaj numer swojej reklamacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
656
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 7 (5 230 wyświetleń)

nr zgłoszenia to 122668/032023

Odpowiedz
0 Lajków
993
993
Doradca z ambicjami I
3
0
30-03-2023
Wiadomość 3 z 7 (5 228 wyświetleń)

Dziękuję. Przekazałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
656
122
04-09-2015
Wiadomość 4 z 7 (5 222 wyświetleń)

Dziękuję

Odpowiedz
0 Lajków
993
993
Doradca z ambicjami I
3
0
30-03-2023
Wiadomość 5 z 7 (5 220 wyświetleń)

993 Czy uzyskałaś nowe informacje w sprawie? 

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 6 z 7 (5 170 wyświetleń)

Re.: wpłatomat zjadł pieniądze

@993 Czy udało Ci się odzyskać pieniądze? Jestem w takiej samej sytuacji i bardzo się stresuję
Odpowiedz
0 Lajków
LidiaK
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
12-04-2023
Wiadomość 7 z 7 (4 647 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy