07-08-2023 20:25
Dnia 7.08 około godziny 18:30 wpłaciłem pieniądze do wpłatomatu w oddziale przy ul. Św Jadwigi 33/1. Cały proces przebiegł bez komunikatu o jakimś błędzie i awarii i zakończył się zapytaniem czy chce wydrukować potwierdzenie. Nigdy ich nie drukuje bo nigdy nie miałem problemu. Dziś jednak po wpłaceniu 5500zł (mogę nawet podać jakie nominały banknotów i ilości zostały wpłacone), proces się zakończył, bankomat podziękował za współpracę a na koncie brak wpłaty. Są to moje oszczędności które są mi pilnie potrzebne a nie mogę skorzystać ze swoich pieniędzy ze względu na wasze awaryjne urządzenia. Zgłosiłem reklamacje nr 105439/082023 ale czas oczekiwania do 29.08 to jakaś kpina. Takie kwestie powinny być rozwiązywane w trybie pilnym bo to jednak dzięki nam istniejecie, a ja jestem klientem ponad 20 lat. Chyba najbezpieczniej jednak trzymać pieniądze w skarpecie.
prosze o pilne rozwiązanie mojego problemu gdyż ta wpłata jest niezbędna do opłacenia rachunków !
07-08-2023 20:35
Przekazałem numer Twojej reklamacji do odpowiedniego działu w naszym banku z prośbą o przyspieszenie tego zgłoszenia.
08-08-2023 09:41
08-08-2023 12:47
Wysłaliśmy prośbę o szybsze rozpatrzenie Twojej reklamacji. Mam nadzieję, że odpowiedź przyjdzie w niedługim czasie.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |