Zalogowałam się tutaj , ponieważ chce ostrzec innych. Muszę powiedzieć, że Ing ma wywalone na swoich klientów, jest to skandaliczny stosunek do stałego klienta. Wpłacałam pieniądze 21.08. 2018.(3000-4000zł), wplatomat zabrał pieniądze, nie dostałam potwierdzenia a na ekranie nagle napis wpłatomat neczynny, wyszła karta i tyle. Pan w placówce obok bankomatu powiedział mi, że nic nie może pomóc tylko mam zgłosić reklamację. Nikt nawet nie podszedł do wpłatomatu ani nie wyłączył ani cokolwiek, żeby nikt więcej nie kożystał i można było przeliczyć ile jest za dużo i co się nie zaksięgowało na moim koncie. Zgłosiłam reklamaje i grzecznie czekałam 7 dni. Ale nie odzyskałam pieniędzy. Dostałam tylko informację, że mam dalej czekać do 11 09!!!! Do dzisiaj nie odzyskałam pieniędzy, które nadal są nie wiem gdzie, ing nie potrafi policzyć pieniędzy w swojej maszynie. Myślę że to jest moment kiedy powinnam skontaktować się ze swoim prawnikiem. Zaufałam ing i straciłam pieniądze. Napewno zmienię bank oraz nigdy więcej nie skorzystam z wpłatomatu. Już nie mówię o tym, że mogły to być moje całe pieniadze na życie w tym miesiącu, zus itd. Takie sytuacje powinny być rozwiązywane na miejscu przez personel w banku. Ale niestety ing woli stracić stałego klienta, bo i tak za chwilę będzie miec nowego.