Odpowiedz

Wciągnięte pieniędze przez wpłatomat

Witam, dziś wpłacając pieniądze w jednym z oddziałów w Gliwicach wpłatomat w trakcie transakcji dostał jakiejś awarii, pieniądze wciągnął nie zaksięgował tylko oddał kartę, zgłosiłam to na infolinie, miła pani przyjęła zgłoszenie ale chciałabym jakoś to przyspieszyć w poniedziałek wyjeżdżam z dzieckiem na wakacje a bez kasy to bardzo ciężko.
Odpowiedz
0 Lajków
Olchowska
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
10-08-2020
Wiadomość 1 z 5 (3 438 wyświetleń)

Re: Wciągnięte pieniędze przez wpłatomat

Witaj, czasami niestety urządzenia zawodzą Emotikon: Smutny Proszę, podaj nam numer zgłoszenia. Prześlemy prośbę do działu reklamacji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1138
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 5 (3 410 wyświetleń)

Dziękuję za odpowiedź
007120/082020
Odpowiedz
0 Lajków
Olchowska
Doradca z ambicjami I
3
0
10-08-2020
Wiadomość 3 z 5 (3 394 wyświetleń)

Dodam że serwis obsługiwał ten bankomat 5 minut po całym zajściu wyciągali kasteki i wkładali nowe, więc pewnie drukowali też raporty, wpłacałam wszystkie pieniądze i teraz zostałam bez środków do życia a mam małe dziecko na utrzymaniu
Odpowiedz
0 Lajków
Olchowska
Doradca z ambicjami I
3
0
10-08-2020
Wiadomość 4 z 5 (3 361 wyświetleń)

Dostaliśmy sygnał, że w Twojej sprawie dostępne są nowe informacje. Proszę sprawdź folder Wiadomości w Moim ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 5 z 5 (3 280 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy