Odpowiedz

Reklamacja - awaria modułu wpłaty

Dzień dobry,
W dniu 30.09.2021 wpłatomat na zewnątrz oddziału ING Banku Śląskiego W Bochni nie zaksięgował wpłaty, Reklamacja została złożona od razu osobiście z pomocą Pani z oddziału ING.
Odpowiadając na zgłoszenie nr 000002/102021 z mojej strony wysyłam sprostowanie, prawdopodobnie ze względu na stresującą sytuację dot. awarii modułu wpłaty (w dniu 30.09.2021), gotówka jaka została nie zaksięgowana to prawdopodobnie kwota 380zł (w nominałach 3x100zł, 50zł, 20zł, 10zł)
Reklamacja została złożona od razu, z pomocą Pani z oddziału ING.
To zmieszanie z mojej strony związane jest z sytuacją, z którą nie miałam nigdy wcześniej do czynienia.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (2 159 wyświetleń)

Re: Reklamacja - awaria modułu wpłaty

Rzeczywiście to stresująca sytuacja Emotikon: Smutny Przykro mi, że Cię spotkała. Jeśli chcesz dodać komentarz do swojej reklamacji, proszę skontaktuj się z nami przez Czat w Moim ING lub telefonicznie +48 32 357 00 69. Tutaj niestety nie mamy wglądu do danych w systemie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 111 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy