03-01-2016
22:11
– ostatnio edytowany
30-01-2016
12:52
przez
AgnieszkaBin
Radziłabym wstrzymać się z euforia że inne banki mają super oferty. Każdy bank po wprowadzeniu podatku bankowego będzie szukał dochodu w kieszeni klientów. Juz wiele instytucji płatniczych zapowiedziało podwyżki usług.
pozdrawiam
14-01-2016 23:57
Zgadzam się z ivo. To kwestia czasu jak ruszy lawina opłat i prowizji w innych bankach. Tym razem ING było pierwsze.
Mnie natomiast ciekawi kiedy zostanie wprowadzona opłata za przelewy w bankowości internetowej. W nowym systemie robiąc przelew już podświetla się kwota przy Standarcie (0zł). Na razie zero, ale oprócz faktu, że bank zobligowany jest do informowania o koszcie operacji (przelew) to wprowadzenie tej informacji dzisiaj wydało mi się zrobione na wyrost. Pożyjemy zobaczymy.
02-02-2016 16:26
02-02-2016
17:55
– ostatnio edytowany
04-02-2016
10:19
przez
AgnieszkaBin
Oczywiście powinniśmy się cieszyć gdy bank podnosi koszty jednocześnie obniżając jakość, tutaj efekt zabaw w kolorowane kółka i inne bzdury
02-02-2016 18:25
Wyobraź sobie wszechobecny świat bez awarii. Po co byliby nam hydraulicy, elektrycy, ślusarze, idąc dalej lekarze, informatycy i inni specjaliści, gdyby nie było awarii. Pozbawiłbyś tych wszystkich ludzi pracy - więc wrzuć na luz. Awarie się zdarzają i ważne, że są usuwane, a wszelkie błędy naprawiane. Pobrało Ci dwa razy, przez chwilę coś nie działało? Spokojnie, co Twoje to dostaniesz. Nie martw się na zapas o wszystkich ![]()
02-02-2016 18:31
A odnośnie kart, jesli jesteś aktywnym użytkownikiem, to pewnie przeczytałeś wiadomość udostępnioną w ING BankOnline, że na przełomie stycznia i lutego będą przeprowadzane prace modernizacyjne. Nie po to by coś zepsuć, ale by wprowadzić coś nowego (od słowa unowocześnienie czegoś, ulepszenie), lepiej działającego. Na początku owszem, może być lekkie potknięcie, w końcu nie każdy nauczył się od razu chodzić, ale chwilę po tym wszystko wróci do normy i będzie funkcjonowało z zamysłem tylko lepiej.
02-02-2016 18:32
02-02-2016 18:36 | Edytowano: 02-02-2016 18:36
Nie od razu Rzym zbudowali. Zajęli się systemem, zajmują się kartami, zajmą się i innymi rzeczami. Nie jesteśmy w roku 2050, postęp techniczny jest, ale wszystko ma swój czas i koszta.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |