Odpowiedz

Likwidacja placówki ING w Jaśle

Czy to normalne, że oddział banku likwiduje się tak bez słowa? Wybrałem się do bankomatu i zobaczyłem naklejkę na "Nas już tu nie ma" na oknie.

W takim razie chyba czas zmienić bank na taki który stać na utrzymanie oddziału w Jaśle.

Odpowiedz
0 Lajków
SentitoS
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-08-2024
Wiadomość 1 z 4 (4 082 wyświetleń)

Re.: Likwidacja placówki ING w Jaśle

Rzeczywiście obecnie nie ma placówki w Jaśle. Na naszej stronie jest dostępna wyszukiwarka, gdzie możesz sprawdzić dostępne placówki. Obecnie większość spraw można załatwić w Moim ING - bez konieczności wizyty w oddziale. Dodatkowo, jeśli potrzebujesz gotówkę - możesz skorzystać z naszych bankomatów ING bądź PlanetCash. Najbliższe darmowe urządzenie znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
94
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 4 (4 021 wyświetleń)

No właśnie , szkoda że oddział został zamknięty. Dobrze by było gdyby otworzyli nowy na terenie Jasła bo w tym momencie gdy jest poważniejsza sprawa trzeba robić wyprawę do Krosna. Został sam bankomat na ul . Słowackiego który ma wiele do życzenia. 

Odpowiedz
0 Lajków
hyondiza
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-10-2024
Wiadomość 3 z 4 (3 346 wyświetleń)

Dziękujemy za opinię. W Jaśle posiadamy znacznie więcej bankomatów Emotikon: Szczęśliwy Zachęcam do zapoznania się z adresami urządzeń na naszej wyszukiwarce: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat&address=jas%C5%82o%20locality.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
94
11
19-05-2022
Wiadomość 4 z 4 (3 288 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy