05-08-2024 15:35
Czy to normalne, że oddział banku likwiduje się tak bez słowa? Wybrałem się do bankomatu i zobaczyłem naklejkę na "Nas już tu nie ma" na oknie.
W takim razie chyba czas zmienić bank na taki który stać na utrzymanie oddziału w Jaśle.
06-08-2024 16:02
29-10-2024 21:25
No właśnie , szkoda że oddział został zamknięty. Dobrze by było gdyby otworzyli nowy na terenie Jasła bo w tym momencie gdy jest poważniejsza sprawa trzeba robić wyprawę do Krosna. Został sam bankomat na ul . Słowackiego który ma wiele do życzenia.
31-10-2024 12:38
Dziękujemy za opinię. W Jaśle posiadamy znacznie więcej bankomatów
Zachęcam do zapoznania się z adresami urządzeń na naszej wyszukiwarce: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat&address=jas%C5%82o%20locality.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |