Odpowiedz

Likwidacja placówki ING w Jaśle

Czy to normalne, że oddział banku likwiduje się tak bez słowa? Wybrałem się do bankomatu i zobaczyłem naklejkę na "Nas już tu nie ma" na oknie.

W takim razie chyba czas zmienić bank na taki który stać na utrzymanie oddziału w Jaśle.

Odpowiedz
0 Lajków
SentitoS
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-08-2024
Wiadomość 1 z 4 (1 338 wyświetleń)

Re.: Likwidacja placówki ING w Jaśle

Rzeczywiście obecnie nie ma placówki w Jaśle. Na naszej stronie jest dostępna wyszukiwarka, gdzie możesz sprawdzić dostępne placówki. Obecnie większość spraw można załatwić w Moim ING - bez konieczności wizyty w oddziale. Dodatkowo, jeśli potrzebujesz gotówkę - możesz skorzystać z naszych bankomatów ING bądź PlanetCash. Najbliższe darmowe urządzenie znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
78
10
19-05-2022
Wiadomość 2 z 4 (1 277 wyświetleń)

No właśnie , szkoda że oddział został zamknięty. Dobrze by było gdyby otworzyli nowy na terenie Jasła bo w tym momencie gdy jest poważniejsza sprawa trzeba robić wyprawę do Krosna. Został sam bankomat na ul . Słowackiego który ma wiele do życzenia. 

Odpowiedz
0 Lajków
hyondiza
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-10-2024
Wiadomość 3 z 4 (602 wyświetleń)

Dziękujemy za opinię. W Jaśle posiadamy znacznie więcej bankomatów Emotikon: Szczęśliwy Zachęcam do zapoznania się z adresami urządzeń na naszej wyszukiwarce: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat&address=jas%C5%82o%20locality.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
78
10
19-05-2022
Wiadomość 4 z 4 (544 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Re.: ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Proszę też pomyśleć o „prostej spółce akcyjnej”

Dzięki serdeczne!

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy