Odpowiedz

Likwidacja placówki ING w Jaśle

Czy to normalne, że oddział banku likwiduje się tak bez słowa? Wybrałem się do bankomatu i zobaczyłem naklejkę na "Nas już tu nie ma" na oknie.

W takim razie chyba czas zmienić bank na taki który stać na utrzymanie oddziału w Jaśle.

Odpowiedz
0 Lajków
SentitoS
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-08-2024
Wiadomość 1 z 4 (2 481 wyświetleń)

Re.: Likwidacja placówki ING w Jaśle

Rzeczywiście obecnie nie ma placówki w Jaśle. Na naszej stronie jest dostępna wyszukiwarka, gdzie możesz sprawdzić dostępne placówki. Obecnie większość spraw można załatwić w Moim ING - bez konieczności wizyty w oddziale. Dodatkowo, jeśli potrzebujesz gotówkę - możesz skorzystać z naszych bankomatów ING bądź PlanetCash. Najbliższe darmowe urządzenie znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
82
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 4 (2 420 wyświetleń)

No właśnie , szkoda że oddział został zamknięty. Dobrze by było gdyby otworzyli nowy na terenie Jasła bo w tym momencie gdy jest poważniejsza sprawa trzeba robić wyprawę do Krosna. Został sam bankomat na ul . Słowackiego który ma wiele do życzenia. 

Odpowiedz
0 Lajków
hyondiza
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-10-2024
Wiadomość 3 z 4 (1 745 wyświetleń)

Dziękujemy za opinię. W Jaśle posiadamy znacznie więcej bankomatów Emotikon: Szczęśliwy Zachęcam do zapoznania się z adresami urządzeń na naszej wyszukiwarce: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat&address=jas%C5%82o%20locality.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
82
11
19-05-2022
Wiadomość 4 z 4 (1 687 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

szkoda słów, to są amatorzy i to jest od lat praktykowane. Przecież sprawdzenie dokumentów ile moze zajac? godzine? to chyba z kawą i toaletą. Nie macie przygotowanej check listy? i pracownik nie wery

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy