Odpowiedz

Wpłatomat źle policzył pieniądze

Dnia 7.11.2024 dokonywałam wpłat w bankomacie Skierniewice, ul. Wyszyńskiego 13/15. Miałam naszykowane 3 pliki banknotów: 5300zl, 10 000zl i 10 000zl. 5300zl wpłaciłam pierwsza wpłata, a następnie włożyłam do wpłatomatu 20 000zl. Bankomat zwrócił mi część banknotów jako nierozpoznane i wyświetlił naliczenie 13 000zl, więc zmieniłam kwotę wpłaty na 13 000zl i potwierdzilam. Jednak po przeliczeniu zwróconych przez bankomat banknotów okazało się, że 2 000zl brakuje. Wpłaciłam część pieniędzy, bankomat jeszcze kilka razy odrzucał niektóre banknoty, ale w końcu większość przyjął oprócz trzech banknotów 200zl. Jednakże straciłam w ten sposób 2 000zl i odpowiedz na pierwszą reklamacje przyszła negatywna. Nie zgadzam się z tym, bo wiem ile miałam ze sobą pieniędzy.
Odpowiedz
0 Lajków
alekon
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
15-11-2024
Wiadomość 1 z 2 (703 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat źle policzył pieniądze

W dodatku, z tego co widzę na forum nie jestem jedyną osobą, której się przytrafiła podobna sytuacja. Jak widać więc zdarzają się takie sytuacje, nie może być tak, że wpłatomat sobie zjada 2tys., a bank próbuje zbyć klienta
Odpowiedz
0 Lajków
alekon
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
15-11-2024
Wiadomość 2 z 2 (702 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nie moge zalozyc konta od 3 dni

Próbuje załozyc konto mubi od 3 dni, za kazdym razem gdy na koncu jest zawieranie umowy pokazuje mi, ze rozpatrza moj wniosek, po czym przychodzi mail/sms ze niestety nie moga ustalic mojej tozsamosci

...

19-01-2025
Re.: Kredyt HIPOTECZNY - kończy się oprocentowanie stałe (pierwsze 5 lat) - spora nadpłata

Nie, nie zmieni Ci się oprocentowanie, tylko nie będziesz miał możliwości skrócenia bardziej niż do daty ostatniej raty ze stałym oprocentowaniem. Np. robiąc nadpłatę w styczniu 2026 - czyli masz 59 r

...

19-01-2025
Brak powiadomień push o transakcjach kartą

Nie wiem co ING robiło w tym tygodniu z kartami płatniczymi (mieliśmy chyba 3 lub 4 przerwy techniczne z tym związane), ale po którejś z tych przerw przestałem otrzymywać jakiekolwiek powiadomienia pu

...

19-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy