Odpowiedz

Wpłatomat źle policzył pieniądze

Dnia 7.11.2024 dokonywałam wpłat w bankomacie Skierniewice, ul. Wyszyńskiego 13/15. Miałam naszykowane 3 pliki banknotów: 5300zl, 10 000zl i 10 000zl. 5300zl wpłaciłam pierwsza wpłata, a następnie włożyłam do wpłatomatu 20 000zl. Bankomat zwrócił mi część banknotów jako nierozpoznane i wyświetlił naliczenie 13 000zl, więc zmieniłam kwotę wpłaty na 13 000zl i potwierdzilam. Jednak po przeliczeniu zwróconych przez bankomat banknotów okazało się, że 2 000zl brakuje. Wpłaciłam część pieniędzy, bankomat jeszcze kilka razy odrzucał niektóre banknoty, ale w końcu większość przyjął oprócz trzech banknotów 200zl. Jednakże straciłam w ten sposób 2 000zl i odpowiedz na pierwszą reklamacje przyszła negatywna. Nie zgadzam się z tym, bo wiem ile miałam ze sobą pieniędzy.
Odpowiedz
0 Lajków
alekon
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
15-11-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 376 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat źle policzył pieniądze

W dodatku, z tego co widzę na forum nie jestem jedyną osobą, której się przytrafiła podobna sytuacja. Jak widać więc zdarzają się takie sytuacje, nie może być tak, że wpłatomat sobie zjada 2tys., a bank próbuje zbyć klienta
Odpowiedz
0 Lajków
alekon
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
15-11-2024
Wiadomość 2 z 2 (2 375 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy