Odpowiedz

Likwidacja placówki ING w Jaśle

Czy to normalne, że oddział banku likwiduje się tak bez słowa? Wybrałem się do bankomatu i zobaczyłem naklejkę na "Nas już tu nie ma" na oknie.

W takim razie chyba czas zmienić bank na taki który stać na utrzymanie oddziału w Jaśle.

Odpowiedz
0 Lajków
SentitoS
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-08-2024
Wiadomość 1 z 3 (770 wyświetleń)

Re.: Likwidacja placówki ING w Jaśle

Rzeczywiście obecnie nie ma placówki w Jaśle. Na naszej stronie jest dostępna wyszukiwarka, gdzie możesz sprawdzić dostępne placówki. Obecnie większość spraw można załatwić w Moim ING - bez konieczności wizyty w oddziale. Dodatkowo, jeśli potrzebujesz gotówkę - możesz skorzystać z naszych bankomatów ING bądź PlanetCash. Najbliższe darmowe urządzenie znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
75
10
19-05-2022
Wiadomość 2 z 3 (709 wyświetleń)

Re.: Likwidacja placówki ING w Jaśle

No właśnie , szkoda że oddział został zamknięty. Dobrze by było gdyby otworzyli nowy na terenie Jasła bo w tym momencie gdy jest poważniejsza sprawa trzeba robić wyprawę do Krosna. Został sam bankomat na ul . Słowackiego który ma wiele do życzenia. 

Odpowiedz
0 Lajków
hyondiza
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
29-10-2024
Wiadomość 3 z 3 (34 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: FWK a wakacje kredytowe

Na to wychodzi że nikt w ING nie wie ( albo udaje ) jak to będzie rozliczone. Próbowałem na czacie, infolini, blogu, oddziale. Nikt nie wie jak zaliczyć nadwyżkę z BGK na poczet nadpłaty kredytu, lub

...

30-10-2024
Re: Fundusz wsparcia kredytobiorców a nadpłata

Czy można taką nadwyżkę wykorzystać na nadpłatę kredytu lub kolejnych rat?

Ja mam wsparcie BGK 1200 zł / mies a ratę już po podwyżkach 1750 zł. Więc 550 i tak dopłacam "ręcznie" ze swojego konta

Mam te

...

30-10-2024
Re.: infolinia

Jeśli masz pytania do konta, które już u nas posiadasz, to jak najbardziej na infolinii uzyskasz informację. Nasi specjaliści telefonicznie skupiają się na rozmowach serwisowych. Telefonicznie nie pre...

30-10-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy