17-10-2020 17:52
Dziwi mnie, że od tylu lat w każdym oddziale banku, w miejscu gdzie stoją bankomaty (a więc po wejściu do banku, ale przed wejściem do samego oddziału) jest śmietnik z rozrzuconych wydruków z bankomatu.
Wystarczyłoby tak jak w innych cywilizowanych bankach zamontować w każdym takim pomieszczeniu niewielki śmietnik, a również bardzo pożądana byłaby niewielka półeczka, która byłaby bardzo dużym udogodnieniem podczas stania przy bankomacie.
Nie wierzę również, że problem nie jest znany u osób zarządzających ING. Przecież obsługa oddziału dzień w dzień musi sprzątać te śmieci, o czym przełożeni również na pewno są informowani.
Czy bank ING zamierza zrobić coś z tym wstydliwym (przyziemniej dla poważnego banku) problemem?
Liczę na konkretną i rzeczową odpowiedź. A jeżeli w/w rozwiązania nie są stosowane to z jakich przyczyn.
Pozdrawiam
18-10-2020 18:07
@tomasztomasz1 Dziękuję za Twoje sugestie. Przekazałem je do odpowiedniego zespołu. Aktualnie ze względu na przepisy przeciwpożarowe taki kosz nie może być zamontowany Co do półki, to dobry pomysł. Możliwe, że kiedyś się pojawią. Za porządek przy bankomatach w oddziale odpowiada sam oddział. Zapewniam Cię, że bałagan pozostawiony przez innych klientów banku sprzątamy systematycznie w godzinach otwarcia oddziału. Niestety nie mamy wpływu na zachowanie osób, które korzystają z naszych urządzeń. Mamy nadzieję, że większa liczba klientów, zwróci na to uwagę i sami nie pozostaną bierni w sytuacji, gdy ktoś w ich obecności zostawia taki wydruk przy naszych urządzeniach.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |