Odpowiedz

Re: Brak usługi wybrania gotówki bankomacie

Problem polega na tym że gotówka nie jest dostępna w strefie 24 h. To jest kłamstwo. Analityk który wpadł na pomysł żeby zlikwidować kasy czyli bezpośrednio osobę która ma mieć kontakt z klientami chyba nie zrozumiał co robi. Klienci to są ci ludzie dzięki którym istniejecie i dbanie o ich wygodę jest powinnością banku. Tego typu reformy powinny być najpierw sprawdzane na zwierzątkach doświadczalnych np. myszach lub szczurach.

annakokoszka195
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
5
04-03-2022
Wiadomość 11 z 16 (3 921 wyświetleń)

A co jak ktos chcial kupic uncyje złota? Przepraszam?
Odpowiedz
0 Lajków
SpekulantWegier
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
10-03-2022
Wiadomość 12 z 16 (3 774 wyświetleń)

Bo licza sie zyski wplacasz pieniądze i.z tego moze 1,5% o ile a bylo bodajże zaledwie o.5 % ola kredyt liczą 5 rzy tyle a nie a jak kopia tego co w czasach lichwy. Moze nie? Zamiast zarabiac kupujac i sprzedając akcje jak USA to liczyc na oplaty i prowizje to nie jest to zbyt zacne, ale co zrobic napewno nie liczyc na prywatne b nie i w zadnym razie nie brac kredytu zadnego i temu podobnych.
Odpowiedz
0 Lajków
SpekulantWegier
Doradca z ambicjami I
4
0
10-03-2022
Wiadomość 13 z 16 (3 771 wyświetleń)

Witam a w jakim banky nie trzeba bylo czekac?
Odpowiedz
0 Lajków
SpekulantWegier
Doradca z ambicjami I
4
0
10-03-2022
Wiadomość 14 z 16 (3 767 wyświetleń)

Tylko ze juz tak chyba będzie . Wyplata tylko dzis do 500zl toż za to nawet zlota sie nie kupi. I tak lepszy bilet do schronu nizeli uncja zlota niestety🌷💼🏢🍻
Odpowiedz
0 Lajków
SpekulantWegier
Doradca z ambicjami I
4
0
10-03-2022
Wiadomość 15 z 16 (3 766 wyświetleń)

Wystarczy wejść do innego banku sprawdzić czy są kasy i to jest to.  Ja byłam w tej szczęśliwej sytuacji że miałam konta w innym banku tam zrobiłam przelew i wyplacilam. Jeśli nie ma konta w innym banku ( takim z kasami ) trzeba założyć. Zrobić przelew i proszę bardzo mamy forsę w ręce. Obiecałam film i zalacze po powrocie do kraju. Chociaż jestem już zadowolona bo mam pieniądze ale starsi ludzie skazani są na użeranie się z takim właśnie stosunkiem do klienta nie radzą sobie z digitalnoscia ( swoją drogą co za semantyka) i muszą w związku z powyższym mierzyć się z buta tej instytucji. Jeśli ktokolwiek ze starszej klijenteli tej instytucji się zgłosi a będzie starszy odemnie (a wiekowa jestem  ) z radością mu pomogę. Choćby w imię tego że 

Odpowiedz
0 Lajków
annakokoszka195
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
5
04-03-2022
Wiadomość 16 z 16 (3 671 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy