Odpowiedz

Blik

Czy wypłaty blik mogę dokonać tylko w bankomacie ING czy też w innych bankomatach?
Odpowiedz
0 Lajków
Kasia1311
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-04-2016
Wiadomość 1 z 9 (19 833 wyświetleń)

Re.: Blik

[ Edytowane ]

Możesz w innych: Planet Cash, Euronet, Bank Zachodni WBK i PKO BP. Przy czym z Euronetu, Banku Zachodniego WBK i PKO BP masz możliwośc pobrania gotówki bez prowizji tylko raz w miesiącu (od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia kolejnego miesiąca), kolejna będzie obciążona prowizją w wysokości 2,50zł. Z bankomatów ING i Planet Cash wypłaty są bezpłatne nie zależnie od ich ilości.

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 2 z 9 (19 820 wyświetleń)

czy mozna w takim razie przez blik zrobic wplate?

Odpowiedz
0 Lajków
klamar4236
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
24-06-2016
Wiadomość 3 z 9 (19 287 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Za pomocą kodu BLIK, nie możesz wpłacić pieniędzy na konto bankowe. Kody BLIK umożliwiają wykonywania płatności w sklepach stacjonarnych i internetowych oznaczonych „płacę z BLIK” oraz dają możliwość wypłaty gotówki z bankomatów (ING Banku, Planet Cash, PKO BP, Millennium, BZ WBK i Euronetu).

Odpowiedz
0 Lajków
DariuszK
Były moderator
Były moderator icon
28
5
25-03-2016
Wiadomość 4 z 9 (19 243 wyświetleń)

Witam, wczoraj testowałem sobie tego BLIKA i wypłaciłem pieniądze z bankomatu. Wszystko przebiegło ok. tylko po podaniu kodu blik muszę dla potwierdzenia podać kod aplikacji i to mi się nie podoba , czy jest możliwość by zamiast kodu do aplikacji potwierdzać transakcje odciskiem palca ? Tak jak obecnie się logujemy do aplikacji mobilnej.
Odpowiedz
0 Lajków
Lolo
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
1
18-01-2017
Wiadomość 5 z 9 (15 842 wyświetleń)

Obecnie transakcję trzeba zatwierdzić kodem PIN do aplikacji mobilnej. Analizujemy możliwość zatwierdzania transakcji odciskiem palca.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
799
173
04-09-2015
Wiadomość 6 z 9 (15 810 wyświetleń)

I jak wyszły analizy bo moim skromnym zdaniem to polepszy bezpieczeństwo. Podawanie pinu przy kamerze z bankomatu albo w centrum handlowym gdzie jest mnóstwo kamer jest mniej bezpieczne od zatwierdzenia odciskiem palca.
Odpowiedz
0 Lajków
Lolo
Doradca z ambicjami III
35
1
18-01-2017
Wiadomość 7 z 9 (14 407 wyświetleń)

@Lolo Nie mamy jeszcze informacji zwrotnej. Jeśli tylko taką otrzymamy, na pewno ją przekażemy Emotikon: Szczęśliwy 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 8 z 9 (14 301 wyświetleń)
Wolne te łącza macie od końca września czekacie na odpowiedź 😉. Proponuję Internet światłowodowy z Orange w reklamie wszystko śmiga jak trzeba 😁
Odpowiedz
0 Lajków
Lolo
Doradca z ambicjami III
35
1
18-01-2017
Wiadomość 9 z 9 (14 297 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy