Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Bankomat nie wypłacił pieniędzy, a pieniądze z konta zniknęły

Jestem Państwa klientem już od wielu lat. Posiadam konto zarówno osobiste jak i firmowe. W dniu 17.01.2025 próbowałam wybrać gotówkę z bankomatu numer: SRNASJ9R. Kwota, którą chciałam wybrać to 800zł. Bankomat nie wydał mi gotówki, ani potwierdzenia transakcji. Natomiast kwota w wysokości 800zł została pobrana z konta. Jeszcze tego samego dnia złożyłam reklamację poprzez aplikację ING - numer zgłoszenia 112556/012025. Wczoraj (20.01.2025) Bank przyznał mi do dyspozycji środki warunkowe w wysokości 800zł. Drodzy Państwo, w tej całej sytuacji to ja (klient) jestem osobą poszkodowaną. Moje pieniądze w magiczny sposób wyparowały, ponieważ ich nie otrzymałam z bankomatu, jak i również nie wrociły na moje konto. Czas na odpowiedź z Państwa strony to 07.02.2025 - nie ukrywam dość długo jak na odzyskanie swoich ciężko zarobionych pieniędzy. A co jeśli Państwo rozpatrzycie reklamację negatywnie? Czy tak wygląda rozwiązywanie spraw osoby poszkodowanej, która musi udowadniać swoją niewinność? 

Jeżeli istnieje jakakolwiek szansa przyspieszenia mojej sprawy będę ogrmnie wdzięczna. Pieniądze miały być przeznaczone na ferie dla syna, mam mu teraz powiedzieć że "warunkowo" wyjedzie? 

Odpowiedz
0 Lajków
ziarkowm
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-01-2025
Wiadomość 1 z 4 (2 000 wyświetleń)

Re.: Bankomat nie wypłacił pieniędzy, a pieniądze z konta zniknęły

[ Edytowane ]
del
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
171
48
02-12-2022
Wiadomość 2 z 4 (1 996 wyświetleń)

@ziarkowm przesłaliśmy prośbę o przyspieszenie do naszego działu reklamacji. Przepraszamy za tę sytuację i mamy nadzieję, że szybko uda się to wyjaśnić.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
450
84
18-01-2021
Wiadomość 3 z 4 (1 988 wyświetleń)

Bardzo dziekuje, za przesłanie prośby. Jeśli jednak chodzi o numer bankomatu to mam zrobione zdjęcie i jest on dokładnie taki jak podałam wyżej. Rozmawiając z Państwa konsultantem, zostałam również poproszona o odczytanie numeru bankomatu i podałam właśnie taki. Nikt wówczas nie zwrócił uwagi, że numer bankomatu jest nieprawidłowy. 

Mimo wszystko dziękuję, za próby przyspiesznia mojej reklamacji. 

Odpowiedz
0 Lajków
ziarkowm
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-01-2025
Wiadomość 4 z 4 (1 977 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Mam tak samo nie moge sie zalogowac do banku a wpisuje dobry pesel i dobry login (na innym telefonie z androidem tez probowalam i nie dziala na laptopie przez stronę internetową tez nie a mam tam odło...

27-03-2025
Błedny login i pesel mimo wpisywania dobrego!

Proszę o pomoc juz nie raz wpisuje i dobry login i dobry pesel a pisze ze błędny jak to naprawić ? Mam tam pieniądze i ich potrzebuje a nie moge sie zalogować nawet na innym telefonie nie dziala ani n...

27-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy