Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Bankomat Planet Cash "zjadł" pieniądze
01-10-2024 10:27
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Szanowni Państwo,
w dniu wczorajszym próbowałem wypłacić pieniądze blikiem w bankomacie Planet Cash. Przy pierwszej próbie środki zostały ściągnięte z konta, nie nastąpiła jednak wypłata gotówki {1400 zł), po czym nastąpił zwrot na konto. Niestety spróbowałem jeszcze raz, tym razem chodziło o 1000 zł. Środki znów zostały ściągnięte z konta, wypłata gotówki nie nastąpiła, nie nastąpił też jednak zwrot na konto.
Stojąc przy bankomacie zgłosiłem reklamację, która otrzymała numer 119520/092024. Nie rozumiem jednak, dlaczego w tak oczywistej sprawie muszę czekać aż trzy tygodnie na jej rozwiązanie.
Bardzo proszę o interwencję i szybki zwrot środków.
w dniu wczorajszym próbowałem wypłacić pieniądze blikiem w bankomacie Planet Cash. Przy pierwszej próbie środki zostały ściągnięte z konta, nie nastąpiła jednak wypłata gotówki {1400 zł), po czym nastąpił zwrot na konto. Niestety spróbowałem jeszcze raz, tym razem chodziło o 1000 zł. Środki znów zostały ściągnięte z konta, wypłata gotówki nie nastąpiła, nie nastąpił też jednak zwrot na konto.
Stojąc przy bankomacie zgłosiłem reklamację, która otrzymała numer 119520/092024. Nie rozumiem jednak, dlaczego w tak oczywistej sprawie muszę czekać aż trzy tygodnie na jej rozwiązanie.
Bardzo proszę o interwencję i szybki zwrot środków.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
01-10-2024 10:38
Re.: Bankomat Planet Cash "zjadł" pieniądze
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Przekazałam prośbę o pilną analizę Twojej reklamacji.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj