29-12-2020 16:11
30-12-2020 16:47
Przy wniosku kredytowym to Ty oświadczasz, że dane, które podjesz, są zgodne z prawdą. Jeśli jednak wkradł się błąd do Twojego wniosku, powinieneś zrezygnować z danego produktu i złożyć wniosek jeszcze raz, zwracając uwagę na dane, które podajesz. Pamiętaj, że my zawsze możemy Cię poprosić o wgląd do Twojej umowy.
30-12-2020 22:23
Tak wiem, że jestem odpowiedzialny za to co podałem, jednak no niestety wkradł się błąd. Czy rezygnacje z takiego limitu zadłużenia mogę złożyć online czy musze osobiscie stawić się w oddziale banku?
31-12-2020 22:45
@ggLuk1 Limit w koncie osobistym możesz zamknąć w Moim ING lub w oddziale. Aby zrobić to w Moim ING wystarczy, że wybierzesz swoje konto na stronie głównej. I w szczegółach konta znajdziesz opcję Zamknij limit.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024