Odpowiedz

Pomyłka przy limicie zadłużenia

Witam. Kilka dni temu złożyłem wniosek o niewielki limit 1000zl. Dziś przeglądając dokumenty zorientowałem się, że podałem błędne dane. Nie dodałem do kiedy mam umowy i we wniosku wyszlo, że są na czas nieokreślony. Co gorsza jedna z umów kończy się formalnie w ostatnim dniu tego roku także pewnie limit zostałby nie przyznany. Co zrobić w tej sytuacji ? Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
ggLuk1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
28-10-2020
Wiadomość 1 z 4 (5 258 wyświetleń)

Re: Pomyłka przy limicie zadłużenia

Przy wniosku kredytowym to Ty oświadczasz, że dane, które podjesz, są zgodne z prawdą. Jeśli jednak wkradł się błąd do Twojego wniosku, powinieneś zrezygnować z danego produktu i złożyć wniosek jeszcze raz, zwracając uwagę na dane, które podajesz. Pamiętaj, że my zawsze możemy Cię poprosić o wgląd do Twojej umowy.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
251
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 4 (5 206 wyświetleń)

Tak wiem, że jestem odpowiedzialny za to co podałem, jednak no niestety wkradł się błąd. Czy rezygnacje z takiego limitu zadłużenia mogę złożyć online czy musze osobiscie stawić się w oddziale banku?

Odpowiedz
0 Lajków
ggLuk1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
28-10-2020
Wiadomość 3 z 4 (5 179 wyświetleń)

@ggLuk1 Limit w koncie osobistym możesz zamknąć w Moim ING lub w oddziale. Aby zrobić to w Moim ING wystarczy, że wybierzesz swoje konto na stronie głównej. I w szczegółach konta znajdziesz opcję Zamknij limit.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 4 z 4 (5 125 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024