Odpowiedz

Zwrot prowizji

Witam, pytanie z czystej ciekawości. Emotikon: Mrugający
Czy jest ktoś tutaj kto dostał zwrot z pożyczki za wcześniejszą spłatę której dokonał w 2018/19 r. Drugie pytanie. Ile to trwało od wysłania przez bank wiadomości o przyjęciu zgłoszenia i nadaniu numeru.?
Odpowiedz
0 Lajków
SylwasPl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
02-09-2020
Wiadomość 1 z 4 (6 071 wyświetleń)

Re: Zwrot prowizji

@SylwasPl Zwroty realizujemy w następujący sposób - dla pożyczek z terminem przed wejściem przepisów w życie - na pisemny wniosek klienta. Po ich uchwaleniu - automatycznie, po zaksięgowaniu całkowitej spłaty pożyczki. W pierwszym przypadku okres rozliczenia wynosi do 30 dni ( zgodnie z prawem reklamacyjnym), a w drugim przypadku jest to okres do 14 dni. 

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (6 017 wyświetleń)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. W ciągu 14dni dostanę zwrot prowizji na konto?
Odpowiedz
0 Lajków
SylwasPl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
02-09-2020
Wiadomość 3 z 4 (6 012 wyświetleń)

@SylwasPl w opisanym przez Ciebie przypadku - złożenia reklamacji - termin jej rozpatrzenia to 30 dni.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (5 953 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025