Odpowiedz

Zwrot prowizji

Witam, w jaki sposób uzyskać zwrot prowizji. Nie dostałem zwrotu automatycznie ponieważ całkowitej spłaty dokonalem w 2018r . Jakie pismo muszę napisać do ING, czy potrzebne są dokumenty z tych kredytów ?
Odpowiedz
0 Lajków
SylwasPl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
02-09-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 830 wyświetleń)

Re: Zwrot prowizji

@SylwasPl Proszę, zgłoś w tej sprawie reklamację przez wiadomość lub czat w Moim ING, pod numerem 32 357 00 69 lub w oddziale. Specjaliści sprawdzą warunki przyznanego Ci wtedy kredytu i to, czy należy Ci się taki zwrot. Wszystkie szczegółowe informacje uzyskasz w odpowiedzi na zgłoszoną przez siebie reklamację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
664
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 783 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

To, co opisałeś, nie oznacza, że aplikacja jest złośliwa ani faktycznie zagrożona. To jest funkcja Androida / Google Play Protect / Safe Browsing, która monitoruje aplikacje, które mogą otwierać linki

...

06-05-2026
przestrzegam przed ING

Jestem klientem ING Bank Śląski od 28 lat. Przez cały ten okres budowałem relację z bankiem w przekonaniu, że lojalność, terminowość i odpowiedzialne korzystanie z produktów finansowych mają znaczenie

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy