Odpowiedz

Zwrot prowizji

Witam, pytanie z czystej ciekawości. Emotikon: Mrugający
Czy jest ktoś tutaj kto dostał zwrot z pożyczki za wcześniejszą spłatę której dokonał w 2018/19 r. Drugie pytanie. Ile to trwało od wysłania przez bank wiadomości o przyjęciu zgłoszenia i nadaniu numeru.?
Odpowiedz
0 Lajków
SylwasPl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
02-09-2020
Wiadomość 1 z 4 (5 947 wyświetleń)

Re: Zwrot prowizji

@SylwasPl Zwroty realizujemy w następujący sposób - dla pożyczek z terminem przed wejściem przepisów w życie - na pisemny wniosek klienta. Po ich uchwaleniu - automatycznie, po zaksięgowaniu całkowitej spłaty pożyczki. W pierwszym przypadku okres rozliczenia wynosi do 30 dni ( zgodnie z prawem reklamacyjnym), a w drugim przypadku jest to okres do 14 dni. 

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (5 893 wyświetleń)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. W ciągu 14dni dostanę zwrot prowizji na konto?
Odpowiedz
0 Lajków
SylwasPl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
02-09-2020
Wiadomość 3 z 4 (5 888 wyświetleń)

@SylwasPl w opisanym przez Ciebie przypadku - złożenia reklamacji - termin jej rozpatrzenia to 30 dni.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (5 829 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

16-02-2025
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Re.: Hasło maskowane - pozwólcie nam je wyłączyć!

ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,

ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.

Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa

...

16-02-2025