09-03-2025 16:10
Byłem zainteresowany zaciągnięciem kredytu gotówkowego. Otrzymałem od Państwa ofertę z niższym oprocentowaniem, długo się zastanawiałem, wreszcie wypełniłem wniosek w aplikacji. Otrzymałem informację iż otrzymam decyzję w postaci sms w kolejnym dniu roboczym. Niestety decyzji nie było w ciągu kliku kolejnych dni, więc podjąłem próbę kontaktu celem otrzymania informacji co dzieje się z wnioskiem. Kontakt telefoniczny okazał się niemożliwy - rozmowa z botem. Pisałem kilkukrotnie z różnymi osobami na chat celem wyjaśnienia - za każdym razem otrzymując informację że trzeba czekać, że wniosek jest analizowany. Po około 2 tygodniach i wielu próbach kontaktu otrzymałem wiadomość, iż wniosek się przeterminował i nie jest analizowany. Pomimo tego od czasu przesłania wniosku, czyli około 1,5 miesiąca temu, nadal widnieje on na moim koncie, w moich wnioskach kredytowych jako analizowany. Próbowałem wyjaśnić sytuację składając 2 reklamacje i także w oddziale ING. Na reklamację brak odpowiedzi, a w oddziale Pani zaproponowała mi złożenie kolejnej reklamacji i żebym sobie może złożył kolejny wniosek...
Jestem Państwa klientem od 18 lat i sposób obsługi mnie przez Państwa oceniam jako żenujący. Czy istnieje sposób na wyjaśnienie tej sytuacji i kontakt z kimś kompetentnym ? Czy po prostu powinienem dać sobie spokój i pójść do innego banku ?
10-03-2025 16:20
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Tutaj nie możemy sprawdzić Twojego wniosku i odnieść się do jego szczegółów. Jeśli złożyłeś reklamację w tej sprawie, to odpowie na nią analityk kredytowy - dostaniesz odpowiedź w terminie, który przekazaliśmy Ci podczas rejestracji zgłoszenia. Jeśli masz w tej kwestii pytania, napisz do nas na czacie w Moim ING.
16-03-2025 22:00
Cudownie. No tak, zawsze w przypadku problemu mogę popisać z botem, albo kimś losowym na chacie, kto poleci mi założenie reklamacji. A potem będę czekał miesiąc na rozwiązanie mojego problemu (tyle ING potrzebuje czasu na odpowiedź). Brawo, jakość obsługi na najwyższym poziomie ...
Bardzo dziękuję
Witam serdecznie,
Otrzymałem pozytywną decyzję kredytową na kredyt hipoteczny, wszystkie sprawy do tego momentu załatwiłem online. Jestem już po spotkaniu online ze specjalistą gdzie omówiliśmy projek
... 22-04-2025Niedługo minie półtora roku od wprowadzenia funkcji CarPlay. Kiedy w końcu uczynicie ją użyteczną?
Sam pomysł i fakt, że to wprowadzono jest MEGA przydatny, ale funkcja ta musi działać bez konieczności
... 22-04-2025