27-06-2016 10:22
Witam, pracuję za granicą na umowę bezterminową, a chciałbym uzyskać 2 tyś kredytu na 3 miesiące w banku ING. Moje wynagrodzenie wpływa na Niemieckie konto, lecz co miesiąc przelewam na swoje Polskie konto ING, kwotę 500 euro. Czy istnieje jakaś szansa na wzięcie w Polskim banku kredytu? Mam umowę, oraz comiesieczne rozliczenia od Niemieckiego pracodawcy. Pozdrawiam
28-06-2016 10:25
Zależy nam na tym aby Ci pomóc, jednak jednym z głównych wymogów możliwości wnioskowania o pożyczkę gotówkową w naszym banku dla klientów pracujących na terenie Unii Europejskiej jest wpływ wynagrodzenia bezpośrenido od pracodawcy na konto dowolnego banku na terenie naszego kraju od conajmniej 6 miesięcy. Bez spełnienia powyższych warunków nie będzie możliwości wnioskowania o pożyczkę gotówkową w naszym banku.
13-04-2021 19:09 | Edytowano: 13-04-2021 19:10
Witam. Bank oferuje dogodne warunki pożyczki, wiec z tąd moje pytanie:
Pracuje w Niemczech na umowę stalą bez terminowa, posiadam konto w Polskim banku wypłatę mam przelewana w euro, pracuje już 3 lata w jednej firmie, jaka jest szansa uzyskania pożyczki w ING? kwota do 30tys zł. Dziękuję z góry za odpowiedz.
14-04-2021 19:38
Cieszę się, że nasza oferta Cię zainteresowała, ale niestety nie możesz z niej skorzystać Nie akceptujemy zagranicznych dochodów. Zapraszamy do kontaktu w przyszłości, niewykluczone, że się to zmieni.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |