14-04-2021 19:44
Cześć wszystkim.
Przeglądałem z ciekawości oferty pożyczki gotówkowej i dostrzegłem coś ciekawego. Mianowicie nowy klient dostaje prawdopodobnie tańszą pożyczkę niż stały.
Założenia kalkulacji:
36 miesięcy, kwota 20 tys zł.
Kwota bez logowania: Rata pożyczki ze składką ubezpieczeniową: 668,94 zł
Kwota po zalogowaniu: Rata pożyczki ze składką ubezpieczeniową: ~673zł
Kwota po przeliczeniu jako niezalogowany, następnie po zalogowaniu na konto i ponownym przeliczeniu:
15-04-2021 19:59
@rogacz88 Sprawdziłem podane przez Ciebie symulacje i za każdym razem otrzymałem kwotę 668,94 zł (bez względu na wariant zalogowany/ niezalogowany i kalkulator na stronie). Ta kwota może się trochę różnić, gdy do spłaty raty wybierzemy inny dzień niż dzisiejszy, bo dla takiego dnia zawsze sprawdzamy symulacje. Dla pewności możesz wyczyścić pliki ccokies lub skorzystać z opcji incognito/okna prywatnego i sprawdzić to ponownie W razie dalszych wątpliwości zapraszam Cię do kontaktu z nami przez Moje ING lub telefon na numer 32 357 00 69 i przyjrzymy się sprawie.
15-04-2021 21:32
Cześć
Jak rozumiem przetestowałeś przy zachowaniu poniższych zasad?
1. Inne urządzenie niż prywatny laptop
2. Tryb incognito (po jednym teście zamykana przeglądarka z trybu incognito jak i normalnego i do kolejnego uruchamiana? )
Bo jeśli nie to bez tego strona rozpoznała, że jesteś klientem
Problem istnieje od dawna, z tego co widzę zgłaszałem go 1 marca tego roku. Dostałem wtedy odpowiedz, że mam prawo się domagać korzystniejszej dla mnie opcji kredytu
16-04-2021 19:46
@rogacz88 Tak, sprawdziłem to na podane przez Ciebie sposoby i nie otrzymałem innej propozycji niż ta 668,94 zł Zapraszam Cię więc do kontaktu z nami w Moim ING. Sprawdzimy to i zobaczymy, z czego może wynikać podana przez Ciebie różnica.
Damian
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |