27-03-2020 09:34
ile czeka sie na odpowiedz z banku czy kredyt zostal odroczony
27-03-2020 12:00
Nie niestety odpowiedz jest delikatnie mówiąc zła.Zaraz wielu z nas zacznie tracic pracę albo będzie miało ciętę pensję a tu lipa.Szkoda ale w takim układzie tez będę rozważał zmianę banku tak bardziej dla zasady
28-03-2020 10:12
@dziadekmirek11 Decyzję o zawieszenie rat w uproszczonym wniosku podejmujemy do 5 dni roboczych.
@pablo1975 Przykro mi, że chcesz podjąć taką decyzję. W przypadku problemów ze spłatą skontaktuj się z naszym zespołem restrukturyzacji. Do każdego wniosku i przypadku podchodzimy indywidualnie. Myślę, że uda nam się dogadać
01-04-2020 18:20
Przepraszam, ale to jest krótko mówiąc dramat...
Skąd ja mogłem 31 stycznia kiedy podpisywałem kredyt hipoteczny wiedzieć, że 12 marca zamkną moje miejsce pracy i zostanę zupełnie bez pieniędzy(przewodnik muzealny)
Dlaczego jestem traktowany gorzej niż klient, który wziął kredyt miesiąc wcześniej?
Żebym przy tym wszystkim poczuł się dodatkowo gorszy niż inni klienci banku?
Serio?
Bank nie daje mi czasu na reakcje..Płać lub giń...
I informacje o 4 mln złotych na walkę z koronawirusem.
Fajny PR a człowieka, który jest u Was od ukończenia 18 roku życia, po prostu zostawiliście na lodzie.
W pierwszym możliwym momencie przenoszę kredyt, firmę, konta osobiste z ING.
Brak mi słów by opisać jak bardzo się na Was zawiodłem.
02-04-2020 10:27
02-04-2020 23:43
Zajmujemy się tym tematem w pierwszej kolejności. Pracujemy nad tym, aby w przypadku kredytów hipotecznych realizacja dyspozycji zawierała również element asysty naszego pracownika. Nie znamy jeszcze dokładnej daty udostępnienia wniosku
Zawieszeniem spłaty możemy objąć ratę za kwiecień, która nie będzie spłacona w terminie.
Dyspozycja zawieszenia nie obejmie zablokowanej oraz pobranej już raty.
06-04-2020 19:03
14-04-2020 09:48
Wnioskując z pani odpowiedzi nie muszę płacić raty w kwietniu . Czekam na rozmowę telefoniczną po złożeniu wniosku online . Swoją drogą jestem już 4 dni niewolnikiem telefonu !
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |