Odpowiedz

BIK aktualizacja

[ Edytowane ]
Dzień dobry, chce dopytać czy jest jakiś konkretny schemat aktualizacji danych z BIK ? np. w jakie dni ? w momencie składania wniosku kredytowego, w "kroku" pokaż moje zobowiązania widnieją kredyty ratalne(paypo, allegro pay) które
są od ponad tygodnia spłacone (przedterminowo) i do BIK wpłynęła informacja o zamknieciu tych zobowiązań, a w ING aktualizacji nadal brak. Proszę o pomoc i informację. Dziękuję .
Odpowiedz
0 Lajków
kar0715
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
08-04-2024
Wiadomość 1 z 3 (4 216 wyświetleń)

Re: BIK aktualizacja

Takie zobowiązania są widoczne, ponieważ prawdopodobnie spłaciłeś pożyczkę po wygenerowaniu raportów BIK. My jako bank staramy się regularnie aktualizować takie dane. Jeżeli zależy Ci na czasie, polecamy wizytę w naszej placówce bankowej - tam na miejscu będziesz mógł złożyć wniosek, a nasi specjaliści pobiorą aktualny raport BIK. Najbliższą placówkę znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=oddzial. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
22
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (4 119 wyświetleń)

Re.: BIK aktualizacja

Złóż reklamacje, później proś się, żeby rozpatrzyli, codziennie Cię będą informować, że analityk już się sprawą zajmuje obecnie, aż stracisz cierpliwość i jak ja złożysz odwołanie do UODO. Dzisiaj po 2 tygodniach próśb na czacie już nie wytrzymałem i idę tą drogą, przynajmniej skuteczną. A czas trwania to może i taki sam jak te odpowiedzi analityków.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 3 (3 426 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny przy rozdzielności majatkowej

Dzień dobry,

Chciałam zapytać o taką sytuację - małżonkowie mający rozdzielność majątkową chcą nabyć nieruchomość. Jedna osoba płaci za swoją połowę gotówką, a druga bierze kredyt hipoteczny. Czy zabez

...

06-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING i zapiszemy zgłoszenie techniczne. Nie mieliśmy podobnych sygnałów.

05-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

05-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy