Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: wycena nieruchomości - co dalej?

@Alutka11 Informacje o brakujących dokumentach przekazuje zawsze doradca, który prowadzi przez proces wnioskowania. Jeśli nie przekazał takiej informacji i uważasz, że przeciąga proces, skontaktuj się z nami w celu wyjaśnienia sprawy. Sprawdzimy wtedy, który to wniosek i jaki doradca. Zależy nam na sprawnej obsłudze, więc skontaktuj się z nami przez bankowość internetową lub przez infolinię, abyśmy mogli ustalić o kogo konkretnie chodzi.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 21 z 22 (3 648 wyświetleń)

Re: wycena nieruchomości - co dalej?

@BarbaraN Po uzupełnieniu wniosku o wszystkie dokumenty, na decyzję ostateczną czeka się aktualnie około tygodnia. W tym tygodniu wypadają 2 dni świąteczne, dlatego też czas oczekiwania może ulec wydłużeniu.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 22 z 22 (3 633 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Revolut pod tym względem jest idealnym wzorem.

20-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy