Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: wycena nieruchomości - co dalej?

@Alutka11 Informacje o brakujących dokumentach przekazuje zawsze doradca, który prowadzi przez proces wnioskowania. Jeśli nie przekazał takiej informacji i uważasz, że przeciąga proces, skontaktuj się z nami w celu wyjaśnienia sprawy. Sprawdzimy wtedy, który to wniosek i jaki doradca. Zależy nam na sprawnej obsłudze, więc skontaktuj się z nami przez bankowość internetową lub przez infolinię, abyśmy mogli ustalić o kogo konkretnie chodzi.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 21 z 22 (3 504 wyświetleń)

Re: wycena nieruchomości - co dalej?

@BarbaraN Po uzupełnieniu wniosku o wszystkie dokumenty, na decyzję ostateczną czeka się aktualnie około tygodnia. W tym tygodniu wypadają 2 dni świąteczne, dlatego też czas oczekiwania może ulec wydłużeniu.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 22 z 22 (3 489 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,

mam ten sam problem, wpisuje dane logowania i strona ING kręci kółko i nie odpala się, to się zaczęło dziać gdy raz wyczyściłem ciasteczka.

Teraz nie pomaga żadne czyszczenie ciasteczek, t

...

03-01-2025
Re.: Wniosek o leasing operacyjny

Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00.

03-01-2025
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy