25-11-2021 12:25
Cześć, jestem po pozytywnej analize wstępnej mojego wniosku o kredyt hipoteczny z oprocentowaniem zmiennym, jednakże rozwazam zaciagniecie go w stałym oprocentowaniu, czy istnieje jakaś procedura na jego przyśpieszona analize, przyznam ze na ta decyzję czekałem ponad poltorej miesiąca i nie moge już sobie za bardzo pozwolić na podobny okres oczekiwania a przecież teoretycznie wszystkie dane macie już w bazie ?
25-11-2021 13:26
26-11-2021 11:57
@bartikus jeśli wydaliśmy decyzję wstępną, ale nie ma jeszcze ostatecznej, to najprawdopodobniej będzie możliwość zmian na wniosku W tym temacie powinieneś jednak skontaktować się ze specjalistą, u którego kompletowałeś dokumenty.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 |