Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Zdolność kredytową a różne wyplaty

Witam, chciałbym zapytać czy w ING Bank robi jakiś problem jeśli w 3 miesiącach ostatnich dwie wypłaty są zbliżone a druga jest o połowę niższa ? Dochody są z umowy o pracę na czas nieokreślony. Różnice w wysokości wypłat są wynikiem różnej ilości godzin pracy w danych miesiącach jednak każda w wypłat trafia jako jeden przelew zatytułowany wynagrodzenie. Obrazowy przykład 12 000, 12000, 6500.
Odpowiedz
0 Lajków
marcinmrag
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
29-01-2022
Wiadomość 1 z 4 (2 935 wyświetleń)

Re: Zdolność kredytową a różne wyplaty

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą Emotikon: Szczęśliwy Faktycznie, w takiej sytuacji analityk może poprosić o wyjaśnienie skąd taka różnica w dochodach. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 2 z 4 (2 849 wyświetleń)

Czy takie wyjaśnienie wystarczy ? Praca jest w charakterze uruchamiania maszyn na projektach na całym świecie. W momencie gdy jestem cały czas w domu mam płacona umowna pensję a gdy realizuje projekt mam dodatkowo płacona stawkę godzinowa i diety wynikające z umowy. Średnia z 12 miesięcy to 9500 zł netto. Czy można też dla analityka załączyć pit w celu pokazania że zarobki są mniej lub bardziej zbliżone ?
Odpowiedz
0 Lajków
marcinmrag
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
29-01-2022
Wiadomość 3 z 4 (2 793 wyświetleń)

Do wyliczenia Twojej zdolności kredytowej będziemy brać pod uwagę tylko wynagrodzenie podstawowe, premie oraz nadgodziny. Niestety diet nie akceptujemy Emotikon: Smutny 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (2 716 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy