Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Wsparcie dla kredytobiorców - nowy harmonogram
09-08-2022 11:31
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam.
Mam pytanie odnośnie nowego harmonogramu, po skorzystaniu z wsparcia dla kredytobiorców. W umowie dotyczącej wsparcia, mam zapis iż od 8.08, bank dostaje pieniądze na część mojej raty. Ja 10tego dnia każdego miesiąca płace ratę. Teraz moje pytanie. Czy dostanę nowy harmonogram i bank będzie pobierał resztę pieniędzy z mojego konta? Czy sama mam przelać brakujące środki na ratę? W aplikacji nadal mam stary harmonogram…
Proszę o odpowiedz
Dziekuje
Mam pytanie odnośnie nowego harmonogramu, po skorzystaniu z wsparcia dla kredytobiorców. W umowie dotyczącej wsparcia, mam zapis iż od 8.08, bank dostaje pieniądze na część mojej raty. Ja 10tego dnia każdego miesiąca płace ratę. Teraz moje pytanie. Czy dostanę nowy harmonogram i bank będzie pobierał resztę pieniędzy z mojego konta? Czy sama mam przelać brakujące środki na ratę? W aplikacji nadal mam stary harmonogram…
Proszę o odpowiedz
Dziekuje
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
10-08-2022 11:49
Re: Wsparcie dla kredytobiorców - nowy harmonogram
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W harmonogramie w Moim ING będzie widoczna pełna kwota raty. W dniu płatności pobierzemy dofinansowanie z BGK z konta technicznego, a jeśli rata jest wyższa niż maksymalna kwota dofinansowania (2000 zł/miesiąc), to resztę pobierzemy z konta podanego w umowie kredytu do pobierania rat.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj